Foto van de trouw en feestlocatie

Trouwen aan de Zaan

Een onvergetelijke trouwlocatie

Wil je trouwen in een monumentaal deel van de Zaanstreek? Zoek je naar een onvergetelijke trouwlocatie waarover de bruiloftsgasten jaren later nog praten? Denk je aan een sfeervolle huwelijksvoltrekking en trouwfeest? Wil je de mooiste dag van je leven vieren in een warme en stijlvolle atmosfeer aan De Zaan?

Huwelijk of een bruiloftsfeest

Dan is Serah Artisan bij uitstek de authentieke en romantische place to be voor een huwelijk. Of het nu om het jawoord bij de ambtenaar van de Burgerlijke Stand is, het bruiloftsfeest zelf, een receptie of een zilveren jubileum. In de karakteristieke bovenzaal beleef je met de feestgangers een geweldige avond.

Sfeervol trouwen

De sfeervolle inrichting en de bijzondere kunstwerken combineren we met een uitstekende akoestiek. Serah Artisan is bij uitstek de accommodatie voor livemuziek. Veel beroemde artiesten gingen je eigen bruiloftsband of trouworkest voor. Dat zorgt gegarandeerd een onvergetelijke trouwerij.

Een unieke locatie

Parkeergelegenheid volop in de buurt, maar nog romantischer is dat bruid en bruidegom en hun huwelijksgenodigden met een boot aanleggen voor onze eigen deur. Kortom, huw op een unieke plaats in de Zaanstreek. Trouw in stijl bij Serah Artisan. Op Dam 2 in Zaandam.