Foto van de trouw en feestlocatie

Route naar Serah Artisan

Add-To-TomTom

Volop parkeergelegenheid nabij de Dam

NB: elektronische navigatiesystemen volgen niet altijd de gemakkelijkste route. In het centrum van Zaandam zijn de komende maanden diverse werkzaamheden! Het kan daarom voorkomen dat de route die u gewend bent te rijden naar het het centrum tijdelijk niet mogelijk is. De routes die hieronder staan beschreven, zijn aangepast aan de werkzaamheden.

Vanuit Amsterdam
Volg de Ringweg Amsterdam (A10/E35) richting Zaanstad. Neem de afslag Zaandam-Zuid. Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf afslaan (Kolkweg/Thorbeckeweg). Bij de volgende verkeerslichten (bij het Shell-station) rechtsaf (Wibautstraat). Volg Parkeren Centrum Oost. Deze weg zo'n 1, 5 km volgen en bij de eerste verkeerslichten na de rotonde (ter hoogte van Bloemenkiosk Jan Smit) links afslaan richting Centrum-Oost (Peperstraat). Daarna bij het tweede verkeerslicht links afslaan. Vervolgens rechts aanhouden en met de weg meerijden de brug over naar parkeergarages Zaantheater, Damplein, Damstraat, Dam, parkeergarage Rozenhof, Rozengracht. Voor de parkeergarage van het Zaantheater: als u Zaantheater gepasseerd bent neemt u de eerste weg links naar de parkeergarage. Voor de parkeergarage Rozenhof: Voorbij het Zaantheater, na de Dam (plein), de eerste straat rechts. Buiten parkeergelegenheid Rozengracht: Na de afslag voor het Rozenhof de 2de straat rechts.

Vanuit Alkmaar
Volg de A8 richting Zaanstad. Neem de afslag Zaandam-Zuid. Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf afslaan (Kolkweg/Thorbeckeweg). Bij de volgende verkeerslichten (bij het Shell-station) rechtsaf (Wibautstraat). Volg Parkeren Centrum Oost. Deze weg zo'n 1, 5 km volgen en bij de eerste verkeerslichten na de rotonde (ter hoogte van Bloemenkiosk Jan Smit) links afslaan richting Centrum-Oost (Peperstraat). Daarna bij het tweede verkeerslicht links afslaan. Vervolgens rechts aanhouden en met de weg meerijden de brug over naar het Zaantheater. Als u het Zaantheater gepasseerd bent neemt u de eerste weg links naar de parkeergarage. Voor de parkeergarages Rozenhof rijdt u nog iets door en slaat dan rechts af en voor de Rozengracht de tweede straat rechtsaf inrijden, met de bocht meerijden en u komt dan op de Rozengracht. Loopt u dan terug richting de Wilhelminasluis, over de Dam (plein). Aan uw linkerhand ziet u dan aan het eind een groot wit monumentaal pand. Op de begane grond bevindt zich een restaurant. Op de eerste verdieping SERAH ARTISAN.