Foto van de trouw en feestlocatie

Over Serah Artisan

Serah

In de naam SERAH zitten de woorden serahkan, ser, sera, Que sera sera, wat in het Maleis betekent ‘overlaten aan…, overgeven aan …’ voor mij mijn dank aan degene die mij alle zegeningen geeft voor mijn talenten en het goede te doen voor mijn medemens.
Daarbij ben ik door alle werkervaring en opleidingen en vooral door alles en mensen om mij heen nu zo gevormd, dat ik het vertrouwen heb dat alles gaat
zoals het gaat. Eerlijkheid, vasthoudendheid, creativiteit, behulpzaam zijn, attent zijn en de kleine dingen niet uit het oog verliezen, is de motto.

Artisan

Kunst is een passie. Je kunt alles uiten in kunst: muziek, beeldende kunst, literatuur, gastronomie. Podium voor aankomende artiesten. Voor professionals is Serah Artisan een ruimte waar je zowaar back to the roots kunt gaan. Spiritualisme in de ruimste zin van het woord.
Artisan is de ruimte waar je over allerlei zaken kunt communiceren, waarbij als je resultaten wilt behalen dan ook daarvoor de gelegenheid krijgt. Waar gesproken wordt, wordt ook geproduceerd. Niet voor niets komen bedrijven hier hun workshops en bijeenkomsten houden. Voor de medewerkers van het bedrijf straalt de ruimte al een welkome ambiance uit om op een gemoedelijke wijze met elkaar van gedachten en ervaringen te wisselen.