Foto van de trouw en feestlocatie

Serah Artisan in Zaandam

Een veelzijdige locatie met een ruime zaal

Serah Artisan is een stijlvolle locatie in een monumentaal pand aan de Wilhelminasluis, het oudste deel van Zaandam. Thuishaven voor kunst, livemuziek, wijn- en whiskyproeverijen, ondernemerssociëteiten en bedrijfsbijeenkomsten. Ook verzorgen we al jaren bruiloften, jubilea en andere feesten. Naast de mooie en gezellige bar bereiden wij de veelzijdige catering met als specialiteit onze eigen culinair hoogstaande Aziatische keuken. Sfeervol, smaakvol en authentiek.

Vergaderen, heerlijk Aziatisch dineren of misschien wel trouwen?

Serah Artisan is de ideale gelegenheid voor vergaderingen, recepties, grote lunches, diners en huwelijksfeesten. Leg de boot bij onze trouwlocatie aan De Zaan neer voor de mooiste dag van je leven. Geef omringd door romantiek, feestelijkheid en pure stijl het jawoord op een bijzondere trouwlocatie waar tot 200 gasten zich volop vermaken. Ook kleinere gezelschappen creëren door de inrichting een onvergetelijke sfeer. Dit is uniek in de Zaanstreek.

De leukste evenementen

Zoek je een bijzondere, karakteristieke en stijlvolle ruimte voor een onvergetelijk feest, zakelijke bijeenkomst, jubileum of borrel zoals je dat wenst? Naast zaalverhuur kunt u genieten van jazzmuziek en kunstexposities op topniveau? Muzikanten treden graag op in Serah Artisan. Het is niet voor niets dat wereldberoemde jazzmusici regelmatig voor liefhebbers uit heel Nederland op onze zondagmatinees excelleren. Kom naar Serah Artisan op Dam 2 in Zaandam of bel 075 – 614 7010.